torsdag juni 06, 2019
Start: 06.06.2019 11:00

Nu kan man anmäla sig till Finlands svenska metodistkyrkas sommarkonferens som hålls den 6-9.6 2019 i Vasa. Konferensen går under temat "Uppdaterad?" och underrubriken "Att förstå tiden och inse vad församlingen behöver göra". Konferensgäster är Anders Olsson (Sverige), Stefan Löf (Jakobstad) samt Odudu Equere (Helsingfors) med band. Marcus Olsson (Sverige) gästar tonårskonferensen. Konferensen bjuder på många möjligheter till uppbyggelse, gemenskap, god mat och visionering inför framtiden. Den hålls i Metodistkyrkan och i Missionskyrkan, båda på Fredsgatan i Vasa. Missa inte sommarens händelse!

Inför konferensen har det reserverats ett antal rum på hotell:

Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa (i Rewell center). Bokningskoden är BMETODIST och bokningsadressen är www.sokoshotels.fi

fredag juni 07, 2019

lördag juni 08, 2019

söndag juni 09, 2019
Start: 06.06.2019 11:00
Slut: 09.06.2019 17:00

onsdag juni 26, 2019
Start: 26.06.2019 09:31

Karnevalläger för barn- och familjer 26-30.6.2019
Livet är en fest! Kom med och upplev några fantastiska karnevaldagar på Jumijärvi med härliga kompisar, tuffa tävlingar, roliga lekar, svalkande simning, grillning vid lägerelden och mysiga kvällsandakter. Det kommer att ordnas parallella program för dem som deltar i barnlägret och för dem som deltar i familjelägret. Kom ensam eller ta med din kompis, granne, mommo, barn eller barnbarn! Häng med på lägret som ordnas sista gången på Jumijärvi lägergård!

Familjeläger: alla åldrar (parallellt med barnlägret)
Pris: Vuxna och tonåringar 120 €, 4-12 åringar 110 €, 0-3 år: gratis. Familjerabatt -50 %

torsdag juni 27, 2019

fredag juni 28, 2019

Start: 28.06.2019 09:33

Alla intresserade inbjuds att delta i helgen som avslutar lägerepoken på Jumijärvi innan lägergårdens säljs. Kom med och upplev gamla, goda minnen ännu en sista gång på ort och ställe tillsammans med deltagarna från barn- och familjelägret!

Lägerchef: Henna Wilkman, medledare: Annika Lahtinen, Hanna Wiik m.fl.
Pris: Vuxna och tonåringar 55 euro, 4-12 åringar 40 €, 0-3 år: gratis. Familjerabatt -50 %

lördag juni 29, 2019

söndag juni 30, 2019