Nya medarbetare på FS

fslogo_text_vit_liten.jpg

Frikyrklig Samverkan (FS) har anställt två nya medarbetare. Oskar Sjöberg blir ny biståndsledare och Mirella Enlund vikarierande biståndskoordinator med informationsansvar.

Sjöberg kommer att ha personalansvar och ansvara för biståndsprogrammets förverkligande. Han har erfarenhet av biståndsarbetet genom sin position som styrelsemedlem i FS:s medlemsorganisation FSPM (Finlands svenska Pingstmission) och han är även engagerad i ett av FSPM:s biståndsutskott. Anställningen är på 50 procent.

Enlund är till utbildningen polities magister och kommer att delta i koordineringen av biståndsprogrammens implementering för FS:s räkning. Hon kommer också att ansvara för informationsarbetet. Anställningen är på 50 procent.

- läs mer om FS biståndsarbete på www.frikyrkligsamverkan.fi

mission | about seo