MKU:s årsmöte

På lördag förmiddag kl.9.30 samlades 16 (!) hurtiga människor till MKU:s årsmöte.

Vi som var församlade, 10 delegater + styrelsemedlemmar och ett FÅtal andra, valde ny ordförande, Jenny Jansson.
Vi hade ett bra möte, men var fanns alla andra? MKU gör ett viktigt arbete och jobbar hårt för våra barn och unga.
Vi borde visa dem uppskattning och åtminstone delta i deras årsmöte. Barn-och ungdomsarbetet är ett av kyrkans viktigaste organ, att få med barn och unga i vårt arbete borde prioriteras högt!!

Jag är tacksam över att jag kunde delta i MKU:s årsmöte, det gav mycket och det var roligt att höra vad MKU sysslar med.
Jag hoppas att du också vill vara med, nästa år, när nästa årsmöte hålls!
Vi önskar Jenny Jansson Guds rika välsignelse för arbetsuppgifterna som ordförande, och tackar Andreas Forsbäck som slutar!

Annika Carlsen
MKK:s ordförande