Konferens i Helsingfors 7-10.6

07.06.2018 09:13
10.06.2018 09:13

7-10.6.2018. Reservera dagarna redan nu!

Temat kommer att handla om Kristus i centrum och konferensens huvudplats planeras att vara Kristuskyrkan, Apollogatan 5.

Konferensförberedelserna fortsätter.

Vi jobbar på för att ha också en barn-och tonårskonferens med hjälp av våra vänner från Ungdom med uppgift.
På torsdag och fredagkväll talar pastor och df Taavi Hollman från Tallinn. På förmiddagarna undervisar pastor Leif Jacobsen från Fredikstad, Norge.

Är du intresserad av att sjunga i konferenskören?
Noomi Elfving kommer att leda den. Ta kontakt med värdförsamlingen eller direkt Noomi. Noter kommer att skickas ut under våren.

Lovsångsledaren Zacharias Fjellander från Åland har lämnat återbud så vi arbetar vidare med den frågan.

OBS! Pensionärer! Ni kan få pensionärsrabatt på Scandic! Var ute i god tid! Begränsat antal platser!

all_event | about seo