Barn- och ungdomsprogrammet under konferensen 7-10 juni

Marjo & Ari Loponen
Niki & Amy Manninen
Nurberto (Beto) Nunez & Sanna Luodes:

Välkommen till Barnkonferens!
(3-12 år, under 3 år med föräldrar)
Tider:
Torsdag 7.6 kl. 13-17.30,
Fredag 8.6 kl. 9-17.30,
Lördag 9.6 kl. 9-17.30, (OBS! Lördagseftermiddagen deltar
barnkonferensen i de gemensamma uteaktiviteterna
vid Operans amfiteater)
Söndag 10.6 kl. 11-13 ca söndagsskola under gudstjänsten

Plats:
Samling i Kristuskyrkan och sedan Olaus Petri församlingsutrymmen.
(Beroende på deltagarantalet och vilka egna lokaler som är tillgängliga.)

Innehåll:
Lek, pyssel, utflykter och undervisning utifrån konferensens tema anpassad till åldersgruppen,

Ansvarig: Ledare från UMU i samarbete med församlingen
Anmälan: Via länken på kyrkans hemsida www.metodistkyrkan.fi

Vem är ledarna för tonårskonferensen?
Niki & Amy Manninen: Niki ja Amy har arbetat inom YWAM (Youth with a mission) i Finland och utomland fem års tid. Amy är amerikanska och Niki är hemma från Jyväskylästä. Deras hjärta brinner för att se människorna lära känna och älska Jesus.

Nurberto (Beto) Nunez & Sanna Luodes: Sanna & Beto är finsk-argentinsk par som har arbetat några år i Argentina inom YWAM. De flyttat till Finland i april iår och kommer att hjälpa till med YWM:s arbete i Helsingfors. De har varit och grundat flera YWAM centra i Argentinga. Deras områden är undervisning, själavård och lovprisning. Sanna och Beto har två barn.

Ari Loponen: Ari är 50-årig företagare från Lahtis och har tjänat inom YWAM på Havaiji. Han och frun Marjo har tre barn, av vilka två är vuxna. Ari studerar Bibeln, är kreativ och bygger gärna nytt. . Ari kommer att återvända tillsammans med sin fru och yngsta barnet till tjänst på Havaiji.

Mer detaljerat program för tonåringarna bilagan!

BilagaStorlek
Tonårskonferensen 2018.pdf284.37 kB