Års- och sommarkonferens 6-9.6 2019 i Vasa ANMÄLAN och PROGRAM

06.06.2019 11:00
09.06.2019 17:00

Nu kan man anmäla sig till Finlands svenska metodistkyrkas sommarkonferens som hålls den 6-9.6 2019 i Vasa. Konferensen går under temat "Uppdaterad?" och underrubriken "Att förstå tiden och inse vad församlingen behöver göra". Konferensgäster är Anders Olsson (Sverige), Stefan Löf (Jakobstad) samt Odudu Equere (Helsingfors) med band. Marcus Olsson (Sverige) gästar tonårskonferensen. Konferensen bjuder på många möjligheter till uppbyggelse, gemenskap, god mat och visionering inför framtiden. Den hålls i Metodistkyrkan och i Missionskyrkan, båda på Fredsgatan i Vasa. Missa inte sommarens händelse!

Inför konferensen har det reserverats ett antal rum på hotell:

Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa (i Rewell center). Bokningskoden är BMETODIST och bokningsadressen är www.sokoshotels.fi

Man kan också kolla lite billigare versioner på Efö, dvs Evangeliska folkhögskolan på www.efo.fi

Länk till anmälan:

Info och programmet i bilagorna

BilagaStorlek
Info.jpg791.06 kB