Skip to Content

THE GLOBAL LEADERSHIP SUMMIT (GLS)

Bill Hybels.jpg
Bill Hybels

Bli den bästa ledare du kan bli!

Effektiva ledare är de som leder förändring. De ser det som är fel, de sätter mål och drar igång nya initiativ, de motiverar, utmanar och uppmuntrar människor att utvecklas.

The Global Leadership Summit har genom åren blivit mycket mer än en ledarskapskonferens. Det är en samlingspunkt för ledare i den globala kristenheten som tar sitt uppdrag på allvar. Här finns ledare från alla världsdelar, folkgrupper och samfund. De kommer tillsammans för att utmana och uppmuntra varandra i uppdraget att leda mitt i en brusten värld.

I Finland genomförs GLS i år på två orter – i Helsingfors i Mikael Agricolakyrkan (Fabriksg. 23) och i Jyväskylä (som redan är fullsatt). Vi är därmed ett av 56 länder ut över världen som samlas för att lyssna till några av världens mest inspirerande ledare och pastorer.

Vi hoppas att du vill vara med!

KOM TILLSAMMANS SOM GRUPP!
Många har upplevt att man får ut mest av GLS om man kommer tillsammans med fler. Det här är en perfekt möjlighet för en ledare eller pastor att ta med sig alla dem som jobbar tillsammans. Det blir en ny avspark för samtal och en möjlighet att ta nya steg tillsammans med massor av ny inspiration i bagaget. Passa på att ta vara på tid tillsammans långt bort från alla måsten som den dagliga verksamheten för med sig.

Mera info och anmälning på: www.willowcreek.fi (svensk översättning finns på www.willowcreek.se)story | about seo