Startskottet har gått för kampanjen 10-Fold

INMWebBanners275x229.gif

Idag, den 10.10.2011 börjar årets 10-Fold, kampanjen som under 10 dagar sätter fokus på 10 olika ställen i världen där Metodistkyrkan har stort inflytande.

Gå in på www.10-Fold.org under den 10-19 oktober och läs om ett nytt projekt varje dag. När du klickar på BE COUNTED, kommer sponsorerna att ge en dollar till dagens projekt – bara för att du besökte sidan!

Dagens projekt är Imagine No Malara (på svenska ungefär ”Föreställ dej att malaria inte fanns”), den världsvida metodistkyrkans kampanj för att få slut på dödsfall i malaria i Afrika senast år 2015. Det går att förebygga malaria, som dödar vart femte barn söder om Sahara.

När du klickar på BE COUNTED, kommer årskonferensen i Arkansas, USA att donera en dollar för din del till projektet! Upp till $10,000 finns till buds, så berätta åt så många andra som möjligt om hur man kan donera med några musklick.

It only takes a few minutes to multiply God's work – Det tar bara några minuter att flerfaldiga Guds verk!

mission | about seo