Det vi gör

Gudstjänster

Varje söndag firar vi gudstjänst kl. 11 med lovsång, förbön och undervisning. Allt som sägs tolkas simultant till engelska och finska. När undervisningen för de vuxna börjar går barnen till sin söndagsskola. Efter undervisningen är det alltid möjligt att få förbönshjälp. Vi avslutar alla söndagsmöten med kaffe och snacks. En söndag i månaden är det brunch innan gudstjänsten.

Vi annonserar om våra gudstjänster i Vasabladet samt på församlingens Facebook-sida.

Söndagsskola

Söndagsskolan börjar då de vuxnas undervisning tar vid i gudstjänsten. Söndagsskolan sysslar med bibelberättelser, musik, sång och pyssel. Föräldrarna har ansvaret för barnen tills söndagsskolan börjar och efter att den är slut.

Matutdelning, middag & gemenskap

Torsdagar 16-17 är kyrkan öppen för gemenskap kring en bit mat. Klockan 17 delar vi därtill ut matkassar till alla som behöver. Varje torsdag delar också någon i vårt team en personlig erfarenhet av vandringen med Jesus.

Bön

Vi ber varje tisdag, onsdag och torsdag kl. 9. Därtill ber vi tisdagar kl. 18. Bönen är motorn i en församling och i enskilda människors liv. Genom bön kan allt förvandlas, också sk omöjliga situationer. En stark ”bönemotor” ger en stark församling. Konceptet är enkelt och fritt. Alla är välkomna.

Café

Café Abyssinian Livingroom, som serverar etiopiskt kaffe och etiopiska snacks håller öppet varje vardag i kyrkan. Det är också öppet lördagkvällar kl. 18-22. (Caféet är stängt 4 månader under vårvintern 2020, öppnar i april).