Hem

Vasa Metsku – en församling mitt i centrum av Vasa.  ”Gud leder de ensamma till ett hem” står det i Bibeln (Ps. 68:7) och tanken inspirerar vårt församlingsbyggande. Att börja en personlig relation med Jesus är att komma hem. Och att bli del av en kristen församling är att bli del av en familj. Välkommen!

Blogg

Godis, frukter och nötter till sjukhuset

I virustiderna i mars startade vi en spontan insamling för att kunna uppmuntra trötta sjukvårdare på sjukhuset. I skrivande stund (25.3 2020) är fyra leveranser förda och ännu återstår lite pengar kvar. Tack till alla som bidragit! Vi hoppas att alla som jobbar på Vasa centralsjukhus känner sig ihågkomna och uppmuntrade.

Address:
Rauhankatu 12
65100 Vaasa, Finland

Senior Pastor:

Camilla Klockars
camilla.klockars@gmail.com

Worship-leaders: Simon Weiner, David McCrea and Frida Grönqvist-Elo.

Kids’ ministry: Carola Löfholm & team.

Food-distribution, team-leader: Seppo Keränen.

Sunday Brunches, team-leader: Susanna Weiner.

International team, leader: Hilina Derese (Etiopia/Vaasa).

Account for gifts:
Kvevlax sparbank: FI26 4958 0010 0507 26

Our local parish belongs to The United Methodist Church in Finland: www.metodistkyrkan.fi