Välkommen till Borgå på gemenskapsdag 9 maj

25.04.2024 kl. 12:12
Kristi himmelsfärdsdag erbjuder en möjlighet för oss att komma samman och dela gemenskap med varandra. Den här gången är det vi i Borgå som har glädjen att inbjuda er alla vänner i metodistförsamlingarna i södra Finland till en gemenskapsdag på Kristi himmelsfärdsdagen, torsdagen den 9 maj.

Dagen kommer att se ut så här:

12:00 Sopplunch med efterrätt i Metodistkyrkan i Borgå, Brunnsgatan 31 (kyrkdörrarna står öppna redan från kl 11-tiden, en möjlighet för dem som vill anlända i god tid på förhand)

13:00 Utfärd (i egna personbilar) till Emsalö, där vi bekantar oss med det lutherska kapellet och dricker eftermiddagskaffe på Poukama, Emsalövägen 152

16:00 Eftermiddagssamling i Metodistkyrkan, pastor Mayvor Wärn-Rancken talar, smörgås och kaffe efteråt

Deltagandet i gemenskapsdagen kostar endast 20,- euro, och då ingår alla serveringar under dagen, dvs. sopplunchen i kyrkan, eftermiddagskaffet ute till havs samt en enklare servering efter eftermiddagssamlingen. Vi behöver få deltagaranmälningarna senast en vecka på förhand, dvs torsdagen den 2 maj, per e-post till leif.bjorklund@abo.fi eller tel nr 0440-580675.

Vi hoppas förstås på vackert och varmt vårväder på Kristi himmelsfärdsdagen, men kan ju dessvärre inte utlova det på förhand! Man behöver ta i beaktande att det ute vid havet på Emsalö vanligtvis är lite kyligare i maj månad än vad läget är uppe på landbacken.

Obs! På Metodistkyrkans gård finns det bara ett litet antal parkeringsplatser, men längs med Brunnsgatan är det gratis parkering på helgdagar.

Varmt välkomna till Borgå!

Borgå svenska metodistförsamling